Wie fotografeert die Blije Bekkies?

Mijn naam is Jacqueline van Leeuwen, welkom op mijn website.

Graag laat ik je hier een kijkje nemen in mijn grootste hobby en laat ik je een stukje van mij zelf zien.

 

Blije Bekkies is voortgekomen uit mijn passie, fotograferen. Mooie momenten vastleggen en leuk in contact komen met elkaar.

Rond mijn 18e ben ik begonnen met fotografie. Na het volgen van een opleiding ben ik meer met de camera gaan spelen. Op deze manier heb ik de camera ontdekt. Veel inlezen en vooral doen! Later ben ik als kinderfotograaf gaan werken en daar kwam ik erachter dat werken met kinderen het leukste is wat er bestaat.

 

 

 

 

Na een tijdje voor een bedrijf gewerkt te hebben kwam, in 2012, het idee om een eigen studio op te zetten. Na een avond brainstormen met vrienden is de naam Blije Bekkies geboren. Veel van mijn vrienden zijn al eens op de foto gegaan bij mij in de studio en ook alle kinderen om mij heen moeten er aan geloven. Maar je hoort ze niet klagen, want ze hebben allemaal leuke foto’s van zichzelf of van de kinderen.

 

Om kinderen aan het lachen te krijgen moet je een beetje gek kunnen doen, met ze kunnen spelen en lekker enthousiast zijn. Nou, dat zit helemaal goed bij mij.

Vaak doe ik zo gek met de kids dat de ouders er ook van moeten lachen!

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en manieren van werken volg ik met enige regelmaat een cursus en probeer ik veel uit, met succes. Mijn familie helpt me ook wel eens aan nieuwe informatie door bijvoorbeeld voor mijn verjaardag een fotografie boek cadeau te doen. Zo blijf ik mij met plezier ontwikkelen.

 

 

Enthousiast geworden en wil je dat ik een shoot voor je verzorg? Bel me op: 06-46341299 of vul het contactformulier in en we maken snel een afspraak.

 

 

 

Copyright 2016 - Blije Bekkies - All Rights Reserved